Monday, November 27, 2006

Paradise lost?

Melkein jokaisen biitsin ja saaren kuvailu alkaa Lonely Planetissa "This used to be a paradise but..." No, mina ja kolumbialainen ysatvani suuntasimme yhdelle niista urheasti. Paatimme myos, etta lyhyen aikamme yhdessa kaytamme hyvin. Tama tarkoittaa hyvaa hotellihuonetta. Nyt meilla bungalo ilmastoinnilla, (Fransisco vihaa kuumuutta, se siita latinosta) ja oma suihku. No, hintaakin on sitten selkapiita karmivat 8 erkkia per larvi. Ensin meille naytettiin ihan vittuilu mielessa sellaista neljankyban luxus kamppaa. Se oli niin natti, etta melkein itkin.

Turreja taalla kylla on, mutta ei meno mitenkaan tehdasmaista ole. Eika muutama palanut saksalinen seta nain kauniita maisemia pilaa. Hikoilen epaseksikkaasti ja ehka se terve rusketuskin viela loytyy. Ruoka on tulista.

Nettikahvilasta taytyy nyt menna upottamaan paa kylmaan (not!) mereen. Taytyy nimittain varoa, ettei haaveile turhia. Valilla sita miettii, etta olisi ihan hauska korjata viela viidenkymmenen vuoden paastakin, etta no honey, we met in Mongolia, not in China. Ja alkaa aloittako kanssani keskustelua siita, miten kauniita kolumbialais-suomalaiset lapset ovat.

No comments: