Wednesday, August 08, 2007

Äh

Olen luterilaisen etiikan riivaama. En oikeastaan osaa nukkua pitkään. Masennun jos en pääse ulos asunnostani koko päivänä, etenkin jos on kaunista ja pitäisi olla suorittamassa lyhyttä suvea. Miksi vitussa? Mitä sitten, etten tänään tehnyt muuta kuin syönyt?

Tänään ei itse asiassa ollut edes sellainen päivä. Kävin joogassa, pesin pyykkiä, katsoin Viisi vuoden aikaa. Puhuin pitkiä puheluita, jossa samat asiat toistettiin kymmeniä kertoja. Tunsin vitutusta, väsymystä, alakuloa, hämmenystä, ymmärrystä ja kyyneliä limailemassa pitkin naamaani. Syynä oli asioista joita en nyt jaksa muistaa tai muistella. Mietin, miksi kaikki on niin monimutkaista. Kaikilla on eri näkemyksiä ja painotuksia asiohin jotka voisi tavallaan olla ihan selviä. Jengi puhuu ihan spindoctor hengessä.

Mutta ei sovi valittaa. Onhan tässä jo hetki saatu nukkua hyvin. Ja joidenkin ihmisten käytöksessä oli myös aika huvittavia piirteitä.

No. Paras uskaltautua pois Kalliosta edes hetkeksi.

2 comments:

Anonymous said...

Hey Sweety!
You know I will force you to translate all that shit for me when I´m in Helsinki, right? ;-)
See you in 2 weeks, I let you know when we will arrive at the airport soon. Atro doesn´t know for sure if he can come to Helsinki but he´s trying his best to join us.
A big hug from Vienna, Franziska

Anna V. said...

Olga ilmoitti, että pitkään jatkuneiden helteiden johdosta voi alkaa elää eteläeurooppalaisittain. Se tarkoittaa sitä, että voi laittaa oikeat vaatteet päälle ja viettää päivän sisällä, koska ulkona on liian kuuma olla. Ei siis tarvitse enää kantaa huonoa omaatuntoa siitä, ettei ole ulkona suorittamassa helteitä "nyt kun niitä kerran on".

Yhden perisuomalaisluterilaisen syyllistysfraasin haluaisin tähän kuitenkin lisätä; kyllä näitä ilmoja tulee sitten ikävä marraskuun loskaviimassa!