Saturday, October 21, 2006

Guillin tai jotain


Nyt on siipi maassa. Shanghai (vitun magee mesta, mut meitsi ei jaksa hehkuttaa) takana ja hiostava Guillin jalkojen alla. Huomenna katoan muutamaksi paivaksi maaseudun rauhaan (vihdoin) johonkin backpacker klassikkoon, jonka nimea en muista. En oikein jaksa ajatella nyt. Seurana edelleen Flo, mutta ei ketaan Kolumbiasta. Oletteko koskaan yrittaneet pakata ihan liian isoa rikkinaista rinkkaa Shanghaissa itkien hysteerisesti? En suosittele.

Voi ystavat, kuinka teita nyt kaipaankaan! Jos saisi purkaa suomeksi puhuen, olo olisi varmaan parempi. Kiinasta en kuitenkaan hingu pois, mutta viikon paasta lahdettava on, silla taman kertainen 30 paivaa viisumissa tulee tayteen. Suuntana Vietnam, joka pitaisi olla siistii. En ole nahnyt Kiinassa edes neljasosaa asioista, joista piti, mutta eipa mitaan. Tuli tehtya sellaisia juttuja, joita en osnnut oikein ennakoida. Ja syotya ihan kasittamattoman hyvia ruokia. Aleksis Kiven kadun Peking ei varmaan maistu taman jalkeen. Opin jopa syomaan puikoilla ja muuta klassista.

1 comment:

Muriel said...

Piti viela lisata, etta rinkkaa pakatessa oli ihan kauhea farsa. Olen alkanut saamaan niita taalla. Kiinalainen bisse ei oo hyvaa. Mutta hieman valoisammalta nayttaa. Kiitos maileista kaikille.