Wednesday, October 04, 2006

Bloggerkin on Kiinaksi


Ensimmainen ateria Kiinassa. Taman jalkeen kaikki oli hyvaa.

Tama paiva alkoi hyvin. Helilta ja Juholta oli tullu kaipailevat tekstarit jotka lammittivat mielta. Aamiaisella istuin samojen naamojen kanssa kuin muutamana paivana tassa olen jo tehnyt. Samat naamat jakavat kanssani huoneen, korttipelit tupakat ja kokemukset. Kyseessa on kova kolmikko, jonka tapasin junassa matkalla Erleniin, Kiinaan. Tapaamisen taustalla on kummallinen mongolialainen nainen ja sattuma.

Pojat ovat kaikki asuneet UB:ssa muutaman kuukauden ja ovat nyt kaikki tavallaan matkalla kotiin. Kodit ovat Saksassa, Kolumbiassa ja Italiassa. Siina selitettavaa. Must see nahtavyyksista suoritettiin tanaan Muuri, eilen Taivaallinen palatsi ja toissapaivana Kielletty kaupunki. Muurissa oli eniten konkreettista hommaa, hirvea kiipeaminen. Kaikki nahtavyydet on kuitenkin uuvuttavia, silla joka paikassa on miljoona kiinlaista ja me. Ja lampoa riittaa.

Kiina on kaikkea mita kuvittelette ja enemman. Korea taitaa jaada talla reissulla sittenkin valiin, silla seuraavaksi on pakko paasta jonnekin rauhoittumaan!

4 comments:

Anna V. said...

Mirja,
mulla on kriisi. Maikkari uutisoi juuri (voitonriemuisena) että armaan työnantajani HS:n vastaava päätoimittaja J. Virkkunen on ilmoittanut olevansa pahoillaan, ettei Helsingin Sanomien Nato-myönteinen kanta ole käynyt aikaisemmin selvemmin ilmi.
Siis että Suomen johtava printtimedia julistaa, vielä Anna P:n murhan jälkeisenä päivänä, haistattavansa pitkät poliittiselle objektiivisuudelle ja lahjomattomalle journalismille! mistä mä nyt löydän työtä?

Mikä sun e-mail muuten on,tämä ehkä vähän hankala keskustelupalsta. On ikävä ja tahtoisin jauhaa paljon asioista.

Alinapalina said...

yhdyn tuohon annan kriisiin! Siistiä olla paskapuljussa töissä! Lähetä mulle mailia honey! Painelen viikonlopuna Pietariin Iitua tervehtimään. Saatiin tupareista varoitus, niin siisti reissu. Nyt Mirja sinne kung-fu-luotsariin ja mars!

Maija&Heli said...

Niin Mirja, ei kandee mennä Pohjois-Koreaan, wink wink. Jos tahtosit keskelle miekkareita, niin silloin varmaan toi Soul olis pekkaa. Mutta ymmärrän levon tarpeen. Tajusin juuri oikeasti, että sähän olet ollu matkalla jo hemmetti kaksi kuukautta. Aika rientää.
Opi ja elämöi!

Maija&Heli said...

Ja vielä kommenttia Annalle ja Almalle:
Onhan aika kornia ajatella, että Hesari tuottaisi objektiivista totuutta niillä taloudellisilla sidoksilla, joita sillä on. Jos on demareihin kallistuva lehti, niin eihän toi lausahdus ole yllätys vanhaa kunnon Lipposta ajatellen. Ainahan siinä subjektiivisuus suodattuu mukaan. Voin lohduttaa teitä yllä, että AL on taasen ihan julkisesti kokoomuksen puoleinen lehti. Että tällaisen terveiset vanhasta työläiskaupungista Tammerkosken kohinan ääreltä. Ja jos sitä tahtoo toisenlaista tiedonvälitystä, niin voi tarttua Voimaan. Niin, ja sitten miettiä, että miten ne jaksaa olla muka niin asenteellisia ja väsätä antimainoksia unohtamatta, että nekin saa lähes kaikki tulonsa näiltä samaisilta mainostajilta. Eli, kyyninen silmäys, jopa asenteellisuus huoraa, what to do!