Tuesday, January 13, 2009

See me feeding them tacos

Hola vaan ja kaikkea muuta sukkelaa mita voin jo, ah niin laajalla espanjallani sanoa. Ongelmaksi on viime paivina muodostunut El Salvadorin hiukkasen kimurantti murre tai muu puheenparsi. Ainainen vaiva on aikamuotojen rajoittuminen yhteen.

Tama kirjoitelma tuleekin sitten taas eri rannikolta. Saavuimme eilen uskollisen matkatoverini kanssa tanne Tyynenmeren rannikolle, Playa el Tuncon surffikylaan. Orientaatio on viela pahasti kesken, mutta rennolta vaikuttaa. Mustaa hiekkaa ja aaltoja.

Tata ennen ihmetellimme taman pienen maan menoa muutaman paivan Santa Annassa. Lonely Planetin mukaan kaupungissa piti olla lively bar and food scene, mutta we beg to differ. Jengihan vetaa taalla perusravintonaan pupusaa. Eli mauttomia tortilloja joiden valissa on tyyliin papuja ja porsasta. Jannittavan tulivuorikiipeilypaivan jalkeen tuli sitten tilattua pizzaa hotellille. I shit you not.

Muutaman paivan kuluttua toi yks tyyppi palaa Harmaan ja mun taytyy vissiin taas ottaa vastuu elamastani, tai ainakin kehittaa haba nostaa oma rinkkani selkaan. Koska taalla on vaalit vissiin tulossa ja mun kokemukset keharivaaleista on vahan huonoja, suuntaan seuraavaksi pikavisiitille Hondurasin puolelle. Tod.nak. jatkan sielta aika akkia Nigaracuaan. Kauhukseni olen niin kermaperseistynyt, etta kaipaan jonkinlaista turisti=infrastruktuuria. Taalta ei sellaista tosiaankaan loydy. Superchiipeilla kanabusseilla ajellaan ja syodaan papuja aamupalaksi. Sita itseaan.

Suokaa anteeksi, kaksi kuukautta reissua takana ja nyt on se vaihe kun ruoka on paskaa. Muuten kylla on kovin kovin mukavaa.

No comments: