Monday, January 19, 2009

Greetings from the Mall

Hei vaan. Olen tanaan ajellut taksilla ympari Managuaa etsien nopeaa nettia. No, seminopea loytyi. Kuvia en kuitenkaan, vielakaan, jaksa laittaa. Sorge vaan.

Olen talla hetkella noin kahdenkymmenen erilaisen pikaruokaravintolan ymparoima. Pois se kuitenkin minusta! Kuukauden superporsastelun jalkeen aloitin "autenttinen ruoka"-dieetin. Saasto- ja terveyssyista. Oikein mukavasti menee muuten, hieman vain vaikeuksia totuttautua tuohon matkustustoverini kotiutumiseen. Kaupunkielamakin alkaa hieman syoda, huomenna pyrin siirtymaan Isla de Ometepelle. Se on kahden tulivuoren muodostama saari jarvessa. Tama kaikki tapahtuu siis Nicaraguassa. Pari Daniel Ortegaan kuvaa jo bongattu, samoin kuin Sandinon jattipatsas.

Ihmetysta tanaan aiheuttaa: isalta saatu tekstari, jossa aiti kieltaa menemasta Haitille. WTF?! Katsokaa vaikka google mapsista, se on tosi kaukana. Enemman olisi kannattanut huolestua laheisista maavyoryista ja maanjaristyksista. Miksi paratiiseissa on aina katastrofeja?

1 comment:

Anna V. said...

Äiti kieltää menemästä Haitille, koska Amerikka ei ole meidän kotimanner eli se on yhtä kuin yksi paikka. Vähän niinkuin että, meinaatko treffata Nuutin ja Joonan jossain vaiheessa? Ne vetää Brasilia-Argentiina -akselilla eli "jossain siellä samalla suunnalla". Vähän niinkuin Arfikkakin on maa, eiks niin?