Monday, August 10, 2009

KesäKesäKesä

Viimeaikoina stressiä on aiheuttanut matkan suunnittelu. Jotenkin ahdistaa jos ei saa lähdettyä mihinkään. Mutta Helsingissä on ollut aika nastaa viettää kesää, siksi täytyy vähän promota lempparipaikkoja. Maailman leppoisin sunnuntaikierros menee suunnilleen näin:

Nuku kahteen ja mene kolmelta aukeavaan Cellaan syömään. Tästä neljäjymmentä vuotiaasta kortteliravintolasta on ihan arvaamatta tullut mun kantabaari ja ravintola. Ei uskottavuuden häivääkään, mutta ei se mitään.

Seuraavaksi pyöräile Koffariin juomaan kaljaa ja katselemaan kauniita, hassuja ja hölmöjä kesäihmisiä. Illan viilettyä siitä sitten vaan kikkailet portaat alas Bali Haihin. Lohileipä on kiva iltasnäkki. Sitten onkin aika palata Kallioon ja käydä vaikka vielä Cellassa tuopilla. Keskusta ja Siltanen on kuitenkin viikonloppuisin täynnä urpoja.

Mun budjetilla tollasta ei ehkä ihan aina voi toteuttaa (kaksi ravintola-ateriaa päivässä), mutta onneksi mulle tarjottiin lounasseteleillä. Ja toisaalta, huomion arvoista on ollut, että rahavaikeuksien määrä on oikeastaan aina sama, riippumatta rahan määrästä.

Näin lisäextrabonuksena, annan veikeitä vinkkejä myös sunnuntaille ja maanantaille: El Karimin falafel sunnuntaina (ei ma auki) ja puistobrunssi Taivaallisen Rauhan aukiolla viikon aluksi. Mukaan vain pikkolopulloskumppaa, aplarimehua ja vaikka kroisantteja.

No comments: